Veelgestelde vragen Move4Vitality app

Hoe koppel ik Garmin Connect aan Move4Vitality?

Garmin Connect zorgt voor de verbinding met je activiteitentracker en verzamelt, met jouw toestemming, op een veilige manier je beweegdata die voor je beweegcoach nodig is om je beweegprogramma binnen de Move4Vitality app bij te sturen. 

1. Download de Garmin Connect app op je smartphone en registreer je bij Garmin Connect. Volg de overige stappen uit de instructiemail om de Garmin Connect app op de juiste manier in te stellen. 

Heb je dit al gedaan? Dan kun je direct starten met 2.a. 

2.a  Download en/of open de Move4vitality app. Log vervolgens in met je gebruikersnaam (het e-mailadres waarmee je bij Move4Vitality bent geregistreerd) en het wachtwoord dat je hebt ingesteld.

2.b Bij een eerste keer inloggen krijg je enkele meldingen waarbij toestemming wordt gevraagd voor het versturen van berichten door Move4Vitality. Om je optimaal te kunnen begeleiden en van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je deze meldingen inschakelt en dat je het ontvangen van berichten toestaat. 

3. Ga naar "Instellingen" (tandwiel rechtsboven) en klik vervolgens op "Garmin koppelen".

4.a Wanneer je de Garmin Connect app op je smartphone hebt staan zal deze automatisch vragen om verbinding te maken met je Move4Vitality app en de koppeling realiseren zodra je op "Login" klikt bij "Garmin koppelen".

Of

4.b Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van je Garmin Connect account en volg de instructies. 

 Zie onderstaande beide voorbeelden:

Move4Vitality app koppelen met Garmin Connect app inloggegevens:

Move4Vitality app koppelen met Garmin Connect account inloggegevens:


Is je vraag hiermee beantwoord?

Terug naar overzicht